Συχνές Ερωτήσεις

ΝΑΙ! H HAIRCLINIC ATHENS αναλαμβάνει μόνο τις περιπτώσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και τον κόσμο που έχει κατανοήσει ακριβώς τι είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Για πολλά χρόνια «κτίζουμε» το όνομά μας στην αγορά, με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια, χωρίς υπερβολές και περιττά λόγια.

Οι γιατροί μας θεωρούνται οι καλύτεροι στον κόσμο και έχουν χειριστεί επιτυχώς πάνω από 20.000 περιπτώσεις. Φίλοι προτείνουν νέους φίλους και για μας θεωρείστε επίσης φίλος.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε να χαίρεστε τα μαλλιά σας για το υπόλοιπο της ζωής σας!

Αν απλώς είχατε αραιά μαλλιά, κανείς δεν θα καταλάβει ότι κάνατε μεταμόσχευση. Θα υπάρξει ερεθισμός του δέρματος για δύο έως τέσσερις μέρες, ο οποίος όμως θα υποχωρήσει σύντομα.

Το μόνο πράγμα που θα μείνει για πάντα στο κεφάλι σας, θα είναι μόνο τα καινούργια σας μαλλιά!!!

Πολλοί κάνουν αυτή την ερώτηση και αυτό οφείλεται στις διάφορες διαφημίσεις που αποπροσανατολίζουν.

Ωστόσο καμιά περίπτωση τριχόπτωσης δεν είναι ίδια με την άλλη. Αυτός που θα κρίνει ποια τεχνική θα εφαρμοστεί είναι αποκλειστικά και μόνο ο υπεύθυνος θεράποντας ιατρός, ο οποίος θα εξετάσει τον ασθενή.

Δεν είναι μία η κατάλληλη τεχνική μεταμόσχευσης, που να είναι η ίδια-κοινή για όλους!

Πολλές φορές ακολουθούνται συνδυασμοί μεθόδων κατά περίπτωση, ώστε να υπάρξει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Συζητήστε με τον θεράποντα ιατρό, ο οποίος θα σας εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια, τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα όρια των δυνατοτήτων (τους περιορισμούς) των διαφόρων μεθόδων. Μαζί, θα αποφασίσετε για το πια είναι η καλύτερη τεχνική για εσάς.

Αυτό εξαρτάται από την τεχνική την οποία θα ακολουθήσει ο θεράπων ιατρός. Αν πρόκειται για την κλασική ; και δοκιμασμένη μέθοδο αφαίρεσης λωρίδας (strip), τότε έχουμε θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και σε μία μόνο συνεδρία. Αυτό όμως εξαρτάται από το πόσο αραιά είναι τα μαλλιά ή γυμνή η περιοχή του κεφαλιού σας.

Το αντίθετο! Είναι πιθανό να βαρεθείτε να κάθεστε. Οι περισσότεροι ασθενείς παρακολουθούν ταινίες ή ακούνε μουσική. Άλλοι συζητούν την όλη διαδικασία με την ιατρική ομάδα, και άλλοι πάλι κοιμούνται

Βασική προϋπόθεση είναι (η όλη διαδικασία) να γίνει από μια έμπειρη, εξειδικευμένη ιατρική ομάδα.

Όπως και στον οδοντίατρο, γίνεται τοπική αναισθησία και στη συνέχεια, τα ωοθυλάκια των τριχών αφαιρούνται από το πίσω μέρος της κεφαλής. Στη συνέχεια, ο θεράπων γιατρός δημιουργεί τους υποδοχείς, μέσα στους οποίους τοποθετούνται τα νέα μαλλιά, τα οποία θα αρχίσουν να αναπτύσσονται μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την επέμβαση, και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά!

Δυστυχώς, όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις τριχόπτωσης, οι οποίες για διάφορους λόγους δεν ανταποκρίνονται σ’ αυτή τη θεραπεία. Αυτός όμως που θα κρίνει πια περίπτωση είναι κατάλληλη για μεταμόσχευση, είναι αποκλειστικά και μόνο ο θεράποντας ιατρός, όπου και η επιλογή των υποψηφίων πρέπει να γίνεται με επιστημονικά και όχι με εμπορικά κριτήρια.

Θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα χαλαρό πρόγραμμα εργασίας για τις επόμενες μια-δυο μέρες. Ωστόσο, μπορείτε να δουλέψετε και την ίδια μέρα της μεταμόσχευσης, φτάνει να μην είναι χειρονακτική η δουλειά σας. Μπορείτε να λούσετε τα μαλλιά σας χωρίς φόβο και περιορισμούς, τις επόμενες ημέρες.

Close Menu