Μήνυμα Επιστημονικού Υπεύθυνου

Αγαπητοί μας φίλοι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στον νέο και πλήρως ενημερωμένο δικτυακό μας τόπο.

Μέσα από τις σελίδες μας, θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν στην τριχόπτωση και τη φαλάκρα καθώς και στις νεότερες εξελιγμένες μεθόδους με τις οποίες αντιμετωπίζεται το πρόβλημα στις μέρες μας.

Η παρουσία μας στο Ελλαδικό χώρο τα τελευταία 20χρόνια βοήθησε σημαντικό αριθμό συνανθρώπων μας να ξεπεράσουν τις δυσάρεστες συνέπειες της τριχόπτωσης.

Η σταθερή και επιτυχής πορεία μας, επέτρεψε να δημιουργήσουμε παραρτήματα σε πρωτεύουσες άλλων κρατών της Ευρωπαϊκής ένωσης καθιστώντας την “HAIR CLINIC ATHENS”, μια από τις μεγαλύτερες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη.

Έχοντας τις απαραίτητες επιστημονικές γνώσεις και αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στην αντιμετώπιση της φαλάκρας.

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η συνδρομή των νεότερων τεχνολογικών δυνατοτήτων και μεθόδων (Robotic F.U.E.), που χρησιμοποιούμε μας επιτρέπει να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στις υπερσύγχρονες κλινικές μας, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μπορεί να σας εξασφαλίσει:

  • Εξατομικευμένη προσέγγιση και εκτίμηση της κατάστασης.
  • Ειλικρινή και πραγματοποιήσιμη πρόταση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
  • Αξιολόγηση των δυνατοτήτων κάθε περιστατικού ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι αρεστό.
  • Σεβασμό στην προσωπικότητα, εχεμύθεια, οικείο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον
  • Η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεών σας είναι το κύριο μέλημά μας. Αποτελούν το σκοπό και το στόχο των υπηρεσιών μας.

Επισκεφθείτε μας και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!

Με εκτίμηση,

Dr. Φώτης Τσούνης

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – CEO