ARTAS

ARTAS ROBOTIC

Ρομποτική αποκατάσταση μαλλιών: Μια καινοτόμος τεχνολογία από τις ΗΠΑ.

Στο Hairclinic Athens προσφέρουμε επίσης τη μεταμόσχευση μαλλιών με τη βοήθεια του, αναπτυγμένου στην Αμερική, υψηλής τεχνολογίας ρομπότ μαλλιών ARTAS.

Η ελάχιστα επεμβατική ρομποτική αποκατάσταση μαλλιών αποτελεί μια εξελιγμένη θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών που χαρακτηρίζεται από υψηλή τεχνολογία και διατίθεται αποκλειστικά με τη ρομποτική διαδικασία ARTAS.

Οι τελευταίας τεχνολογίας αλγόριθμοι ARTAS Artificial Intelligence ™ φιλτράρουν τις πιο υγιείς τρίχες δότη, ιδανικές για συγκομιδή, διατηρώντας παράλληλα την εμφάνιση της περιοχής δότη σας, όλα υπό τον έλεγχο του εξειδικευμένου προσωπικού μας.

Πλεονεκτήματα ρομποτικής αποκατάστασης μαλλιών

Στην κλινική μας προσφέρουμε τρεις διαφορετικές μεθόδους αποκατάστασης της τριχοφυΐας ανεξαρτήτως από το που θα πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση.

Συνεπώς αν επιθυμείτε μια μεταμόσχευση μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής ή μια μεταμόσχευση φρυδιών η ακόμη μια μεταμόσχευση γενιών, η Hairclinic Athens προσφέρει, μεταξύ των άλλων, την πλέον εξελιγμένη θεραπεία μέσω ρομποτικής αποκατάστασης, μια μέθοδο που θεωρείται η πιο σύγχρονη στον κόσμο.

Η τεχνολογία ARTAS αποδίδει μέχρι και 92% των πιο ζωτικών μαλλιών σας μέσω υπολογισμών μαθηματικής ακρίβειας προσφέροντας εγγυημένα ιδανικό αποτέλεσμα!

Είναι γεγονός ότι ο χρόνος θεραπείας με τη χρήση της ρομποτικής τεχνολογίας μειώνεται κατά 30-50%.

Επιπλέον αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και χωρίς επιπλοκές θεραπεία η οποία απαιτεί μόνο κάποιες ελάχιστες τομές.


Ο αριθμός των μοσχευμάτων που εξάγονται (θυλάκια τρίχας) υπολογίζονται από τον υπολογιστή και τεκμηριώνονται στο πιστοποιητικό ARTAS.

Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος

Εφόσον δεν χρειάζονται εγκοπές παρά μόνο ελάχιστες τομές.

Εντελώς ανώδυνη μέθοδος

Εξάλειψη φόβου δευτερογενών προβλημάτων όπως φλεγμονή ή παρόμοιες καταστάσεις.

Ακρίβεια και αξιοπιστία

Το ρομπότ ARTAS μετράει αυτόματα όλα τα μοσχεύματα που έχουν αφαιρεθεί και καταγράφει τον συνολικό αριθμό τους. Έτσι, κάθε ασθενής γνωρίζει ακριβώς σε ποιο βαθμό τα μαλλιά έχουν μεταμοσχευθεί.

Ισχυρά μοσχεύματα

Με τη χρήση της ρομποτικής τεχνολογίας παρέχονται ισχυρά μοσχεύματα κάτι που σημαίνει πως ακόμη και το χιλιοστό μόσχευμα είναι της ίδιας ποιότητας με το πρώτο μόσχευμα.

Ασφάλεια στο μέγιστο

Είναι γεγονός ότι τα ρομπότ δεν κουράζονται. Έτσι εξαλείφεται η πιθανότητα ανθρώπινου σφάλματος που σχετίζεται με τη συγκομιδή κατά τη διάρκεια χειρωνακτικών διαδικασιών. Παρέχεται, λοιπόν, σταθερή ποιότητα μοσχεύματος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Άμεση αποκατάσταση

Η άμεση αποκατάσταση επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέψουν γρήγορα στην εργασία και τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς

Όπως και με τις υπόλοιπες θεραπείες, έτσι και αναφορικά με την ARTAS ROBOT, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να βασιστεί σε μια μεταμόσχευση που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα στην Hair Clinic Athens.

Η θεραπεία πραγματοποιείται στην κλινική μας στη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 67 στην Αθήνα.

Ο Dr. Φώτης Τσούνης και η ομάδα του διαθέτουν δεκαετίες εμπειρίας και ολοκληρωμένης γνώσης που σας εγγυώνται άψογα αποτελέσματα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε οποιαδήποτε συμβουλή πριν πάρετε την απόφασή σας. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Σημειώνεται ότι, οποιαδήποτε αρχική συζήτηση δεν είναι δεσμευτική. Οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας εξηγήσουν λεπτομερώς τη διαδικασία μεταμόσχευσης μέσω της ρομποτικής αποκατάστασης ARTAS και να σας προτείνουν, εάν το επιθυμείτε, τους εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης, ανάλογα με το την περίπτωσή σας.

Close Menu