Μεταμόσχευση Φρυδιών

Είναι γνωστό ότι τα φρύδια αποτελούν ένα από τα πιο καθοριστικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης ενός ατόμου εφόσον μαζί με τα μάτια καθορίζουν τη φυσιογνωμία του.

Είναι σημαντικό για την ψυχολογία κάποιου να νιώθει πως μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και τα φρύδια αποτελούν βασικό παράγοντα της έκφρασης του προσώπου.

Γι΄ αυτόν τον λόγο στην κλινική μας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην μεταμόσχευση φρυδιών.

  • Τέλεια εμφάνιση για τον άνδρα και τη γυναίκα.
  • Αναδιαμόρφωση σχήματος φρυδιών.
  • Γεμάτα φρύδια και φυσικό αποτέλεσμα
Μεταμόσχευση Φρυδιών

Λόγοι αραίωσης φρυδιών

Η μεταμόσχευση φρυδιών απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Οι λόγοι αραίωσης των φρυδιών μπορεί να διαφέρουν αλλά ειδικότερα στις γυναίκες μπορούν να βασίζονται σε υπερβολική αφαίρεση των φρυδιών ή στις βλαβερές συνέπειες του μακιγιάζ.

Η κληρονομικότητα αποτελεί επίσης έναν παράγοντα αλωπεκίας φρυδιών.
Η εμφάνιση των φρυδιών μπορεί να επηρεαστεί με διάφορους τρόπους, μερικοί από τους οποίους είναι:

  • Οι πολύ λεπτές τρίχες στην περιοχή των φρυδιών δίνουν την αίσθηση αδυναμίας στην περιοχή.
  • Η ανάπτυξη των φρυδιών μπορεί να είναι ακανόνιστη δημιουργώντας κενά σημεία.
  • Τα κοντά φρύδια ευθύνονται επίσης για μια δυσάρεστη οπτική εμφάνιση.

Αποκατάσταση φρυδιών

Είναι γεγονός ότι πολλοί τείνουν να καταφεύγουν στις απλές τεχνικές αποκατάστασης φρυδιών, όπως είναι το μολύβι φρυδιών και το τατουάζ.

Το πρόβλημα είναι, όμως, ότι τόσο το μολύβι όσο και το τατουάζ υστερούν αισθητικά σε σημαντικό βαθμό. Οι απλές τεχνικές, σε αντίθεση με μια μεταμόσχευση από ειδικούς, δεν δίνουν όγκο στο φρύδι και δεν υποκαθιστούν το ακριβές χρώμα του. Έτσι δεν υπάρχει καθόλου φυσικότητα.

Αντιθέτως, η μεταμόσχευση φρυδιών προσφέρει απολύτως φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα, αποκαθιστά πλήρως τον όγκο στο φρύδι και οι τρίχες είναι ίδιες με αυτές που προυπήρχαν.

Στην Athens Hair Clinic χρησιμοποιούμε τις πλέον αποδεδειγμένες και καινοτόμες μεθόδους μεταμόσχευσης φρυδιών.

Η βασική διαδικασία είναι η εξής:

  1. Οι γιατροί λαμβάνουν τα κατάλληλα μοσχεύματα μαλλιών από το πίσω μέρος του κεφαλιού, διότι τα μαλλιά που βρίσκονται εκεί είναι κατάλληλα για μεταμοσχεύσεις κάθε είδους.
  2. Στη συνέχεια, και αφού τα μοσχεύματα ελεγχθούν, ο γιατρός τοποθετεί τα μοσχεύματα στα αντίστοιχα σημεία πάνω από το μάτι, τα οποία έχουν προετοιμαστεί προηγουμένως. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την μεταμόσχευση καλείται FUE και αναφέρεται σε Εμφύτευση με Μεταφορά Μεμονωμένων Τριχοθυλακίων
Αποκατάσταση φρυδιών

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς στην Μεταμόσχευση Φρυδιών

Η ποιότητα της μεταμόσχευσης φρυδιών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα του ιατρού που την εκτελεί.

Στην Athens Hair Clinic, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να βασιστεί σε μια μεταμόσχευση που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα.

Η θεραπεία πραγματοποιείται στην κλινική μας στη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 67 στην Αθήνα. Ο Dr. Φώτης Τσούνης και η ομάδα του διαθέτουν δεκαετίες εμπειρίας και ολοκληρωμένης γνώσης που σας εγγυώνται άψογα αποτελέσματα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε οποιαδήποτε συμβουλή πριν πάρετε την απόφασή σας. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Close Menu