Μεταμόσχευση Γενιών

Όλο και περισσότεροι άντρες καθημερινά τείνουν να επιθυμούν να τελειοποιήσουν την εμφάνισή τους και ο ιδανικός τρόπος για να το πετύχουν είναι τα πυκνά και περιποιημένα γένια.

Παρ΄ όλα αυτά ένα μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού αντιμετωπίζει προβλήματα αραιής γενειάδας.

Αυτό οφείλεται συνήθως στην ακανόνιστη ανάπτυξη των γενιών που συνεπάγεται την ύπαρξη κενών σημείων και σημείων στα οποία η τρίχες εμφανίζονται αραιωμένες.

Αν και κάποιοι άντρες καταφεύγουν στο καθημερινό ξύρισμα ώστε να καλύπτουν το δεδομένο πρόβλημα, η πλειοψηφία των ανδρών δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτή τη λύση και επιθυμούν μία πυκνή και ελκυστική γενειάδα.

Με τη μέθοδο μεταμόσχευσης γενιών κάθε άντρας μπορεί πλέον να πραγματοποιήσει το όνειρό του χωρίς αντιαισθητικές ουλές!

  • Τελειοποιημένη εμφάνιση.
  • Συμπλήρωση κενών.
  • Πλήρης αναδιαμόρφωση.

Βιώσιμη ανάπτυξη ενιαίας γενειάδας

Η ιατρική ομάδα του Hairclinic Athens ειδικεύεται σε όλους τους τύπους μεταμόσχευσης μαλλιών, συμπεριλαμβανομένης της μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων στην περιοχή του προσώπου.

Η βασική διαδικασία που ακολουθείται καθώς και τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι παρόμοια για όλα τα μοσχεύματα μαλλιών.

Πυκνά γένια με 4 απλά βήματα:

Μεταμόσχευση Γενιών

1) Προσδιορισμός δότριας περιοχής

Ο γιατρός σκιαγραφεί τη δότρια περιοχή, από την οποία θα λάβει τα μοσχεύματα. Συνήθως επιλέγεται η περιοχή του λαιμού διότι είναι πλούσια σε τρίχες και δεν έχει προδιάθεση για αραίωση.

2) Αφαίρεση τριχοθυλακίων

Εφαρμόζεται τοπική αναισθησία στην επιλεγμένη περιοχή και στη συνέχεια με τη βοήθεια ειδικής συσκευής αφαιρούνται τα τριχοθυλάκια.

3) Σχεδιασμός περιοχής εμφύτευσης

Ο γιατρός σχεδιάζει την περιοχή όπου θα γίνει η εμφύτευση γενιών.

4) Εμφύτευση μοσχευμάτων

Τα μοσχεύματα που έχουν αφαιρεθεί τοποθετούνται στην πάσχουσα περιοχή χωρίς να δημιουργούνται ουλές.
Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και οι ασθενείς επωφελούνται μια μόνιμη αύξηση της γενειάδας τους.

Η μεταμόσχευση γενιών είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και απαιτεί μεγάλη εμπειρία.

Στην Athens Hair Clinic η ιατρική μας ομάδα χαρακτηρίζεται από πολύχρονη εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας εγγυάται μια απολύτως επιτυχημένη και αποτελεσματική θεραπεία!

Προκλήσεις μεταμόσχευσης γενιών

Πρώτον, οι γιατροί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε τρίχα σε μια μεταμόσχευση γενειάδας αλλά μόνο πολύ λεπτές τρίχες που είναι κατάλληλες για μεταμόσχευση στην περιοχή του προσώπου.

Επιπλέον τα τριχοθυλάκια που θα επιλεχθούν πρέπει να είναι αρκετά δυνατά ώστε να είναι κατάλληλα για τοποθέτηση στην περιοχή της γενειάδας κάτι στο οποίο η ομάδα μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή.

Τέλος, λόγω της ευαισθησίας της περιοχής, είναι σημαντικό τα ανοίγματα που θα δημιουργηθούν να είναι εξαιρετικά λεπτά και επιφανειακά. Συνεπώς, μία μεταμόσχευση γενιών απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια από μια μεταμόσχευση μαλλιών.

Όπως και με στη μεταμόσχευση μαλλιών, έτσι και στη μεταμόσχευση γενιών, πρέπει να τηρείται αυστηρά η κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών προκειμένου να επιτευχθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία αποκατάστασης της γενειάδας μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και σε μόνο δύο συνεδρίες.

Μεταμόσχευση μούσια

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς στην μεταμόσχευση γενιών

Η ποιότητα γενειοφόρων μοσχευμάτων αποτελεί μια ιδιαίτερη και διαφορετική διαδικασία.

Στην Athens Hair Clinic, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να βασιστεί σε μια μεταμόσχευση που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα.

Η θεραπεία πραγματοποιείται στην κλινική μας στη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 67 στην Αθήνα. Ο Dr. Φώτης Τσούνης και η ομάδα του διαθέτουν δεκαετίες εμπειρίας και ολοκληρωμένης γνώσης που σας εγγυώνται άψογα αποτελέσματα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε οποιαδήποτε συμβουλή πριν πάρετε την απόφασή σας. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Close Menu