Βιογραφικό

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ξεκινήσαμε στον χώρο των μεταμοσχεύσεων την υλοποίηση της ιδέας για High end ιατρική αποκατάσταση των μαλλιών με αξιόπιστα, διαρκή και φυσικά αποτελέσματα.

Εδώ και πολλά χρόνια ο ρομποτικός χειρουργός Dr. Φώτης Τσούνης, είναι ένας από τους πιο έμπειρους στην μέθοδο ROBOTIC F.U.E. & FUT (Strip) μεταξύ των κορυφαίων χειρουργών μεταμόσχευσης μαλλιών, έχοντας διεξάγει σε παγκοσμιο επίπεδο πάνω από 16.000 διαδικασίες μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος έχει εργαστεί εκτενώς σε όλη την Ευρώπη και έχει κάνει μεταμοσχέυσεις σε πολλούς ασθενείς υψηλού προφίλ.

Ο Dr. Φώτης Τσούνης σήμερα εφαρμόζει την πιο προηγμένη μορφή της ROBOTIC F.U.E. & FUT (Strip) για φυσικά αποτελέσματα τα οποία ψάχνουν οι ασθενείς του.

Επίσης εφαρμόζει αποκατάσταση τριχοφυίας στο πρόσωπο, (συμπεριλαμβανομένων των μούσι, μουστάκι, φρύδια), και είναι σε θέση να εκτελέσει κάποιες ειδικές μεταμοσχεύσεις μαλλιών χρησιμοποιώντας τα μαλλιά από διάφορα σημεία του σώματος (Body).

Η διευθύντρια του κέντρου Μπόζιακα Μαρία με περισσότερα από 19 χρόνια εμπειρίας έχει συμμετοχή σε χιλιάδες FUE διαδικασίες αποκατάστασης μαλλιών σε όλη την Ευρώπη Καθως και σε διεθνή συνέδρια..

Dr. Φώτης Τσούνης
Dr. Φώτης Τσούνης
διευθύντρια κέντρου Μπόζιακα Μαρία
Close Menu